餐厅: FUMI
资讯:

2018-08-14 2018 浏览
我地叫左6 course meal 加$280 要埋佢嘅sake pairing. $280有5杯sake勁底飲!lee杯香檳甜甜地,做start好開胃好味!三文魚子同銀杏配鰹魚湯!第一次食綠色號銀杏,好煙un好好味!成個配搭好新鮮,第一次食。右邊壽司有少少腥,唔識欣賞。刺身!好新鮮,牛秋魚好有驚喜,點酸汁!好好味呀,好彈牙。toro好高質!入口即容唔洗講,魚油香味留係個口到一流!再配埋佢match 嘅sake! 魚味提升鴨卷!整到好似牛咁,好特別!鴨味都幾濃!配埋佢另一隻帶果香嘅sake! 中和返個油膩感覺!肉味香濃!加錢轉左餐廳推薦宮崎牛丼!牛肉半肥瘦得好平均,牛味好香好重!完全唔會有筋,入口即溶嘅牛!肉汁再配埋個飯!如果大碗d就好啦有魚香味嘅麵豉湯。香桃味sake! 好正嘅dessert wine! 雪糕唔單止綠茶雪糕咁簡單,仲有好多丸子,啫喱,紅豆係底!正!綠茶雪糕好濃!成餐飯好滿意sake 好大杯,飲到我面紅紅咁走啦
lee杯香檳甜甜地,做start好開胃好味!
刺身!好新鮮,牛秋魚好有驚喜,點酸汁!好好味呀,好彈牙。
有魚香味嘅麵豉湯。
香桃味sake! 好正嘅dessert wine!
成餐飯好滿意
sake 好大杯,飲到我面紅紅咁走啦