平时我都中意食牛多啲🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️牛迷💁‍♂️ 但我知呢间cafe paradise出名 香脆猪手多啲🤔🤔 咁今次就破例食下🐷🙌佢夜晚set dinner 香脆猪手配烧汁 $168 包餐汤沙律 是日甜品 仲有杯餐茶 都几抵下🤔🤔我几中意个沙律 菜都几新鲜 份量十足!配黑醋特别开胃🙆‍♂️🙆‍♂️ 食完为一阵既香脆猪手做定准备🙆‍♂️🙆‍♂️ 香脆猪手配烧汁 上场啦!!!又一个份量十足!!同我只手一样大🤷‍♂️ 好彩系我黎食 如果系女朋友黎都唔知佢点算🤷‍♂️🤷‍♀️ 猪手系烚完再炸焗 所以肉质唔会干哂 仲好juicy同特别腍!!厨师都处理得好好 食既时候唔会有猪既臊味!!唔错! 块皮又炸得好脆 我梗系又食哂成块皮啦🙆‍♂️配菜既脆玉瓜味道都调得唔错 另外果块我估系蕃薯脆片🤔🤔 整体相当唔错💁‍♂️饮品我就加左$15要特饮 Chocolate@Paradise🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ 唔系讲笑!劲好饮!Chocolate面系Movenpick朱古力雪糕!落重本!呢$15比得有价值!!💁‍♂️💁‍♂️ 饮品要搞均再饮 第一啖饮得出好浓既鲜奶味!💁‍♂️ 再饮底啲就有浓浓既朱古力味!一试难忘!💯‼️ (去toilet既时

香脆猪手配烧汁

Chocolate@paradise

(去toilet既时候我见到佢系用Meji鲜奶!唔怪得杯朱古力都特别好饮啦!)
是日甜品
2018-06-16