💬 已经去过几次有啲食物都试左几次仍然好高质试过带个朋友嚟佢哋唔使一个月都又再同另外一啲朋友再到访🌟 呢一间系一间我定期都会想嚟食嘅餐厅最好Book定枱先至去 因为试过五点几去到已经好多人如果冇订位又多人有机会可能要坐吧枱- 🐮 会有几块面包仔去一齐食比较浓味而且有啲香料会有好少好少可接受的辣但系如果唔讲唔会特别食得出系bone marrow 所以大家都可以一试-🐙 呢个好足料 八爪鱼好淋身好夹个薯蓉- 🦑 职员一般都会俾你睇睇个饭先然之后再帮你mix好佢 呢个非常香口但系食多几啖就会觉得有啲咸同埋𠮶啲猪肉都系偏咸个饭系好食同埋都整得干身但系唔好期望有好多饭焦𠮶种- 🦐 呢款系店员推介多啲亦都系原味西班牙海鲜炒饭如果怕太浓味嘅可以拣呢个两个人嗌细分加上面两个小食之后再加个甜品都可以食得晒- 🧀 呢个甜品我觉得一定要叫🤭好记得第一次去呢间餐厅呢一款甜品系off menu 系个店员特登推介我哋 第一次食已经觉得好好食因为系流心仲会食到芝士嘅咸味之后几次去都见到呢一款cheese cake已经放咗喺正常Menu上面所以每次去到都会留肚食呢个甜品加埋酸酸地嘅raspberry 雪糕 就唔会觉得
💬 已经去过几次
有啲食物都试左几次仍然好高质
试过带个朋友嚟佢哋唔使一个月
都又再同另外一啲朋友再到访
🌟 呢一间系一间我定期都会想嚟食嘅餐厅
最好Book定枱先至去
因为试过五点几去到已经好多人
如果冇订位又多人有机会可能要坐吧枱
Wagyu  steak  tartare  on  charred  bone  marrow

🐮 会有几块面包仔去一齐食
比较浓味
而且有啲香料会有好少好少可接受的辣
Octopus  Galician  style  on  potato

🐙 呢个好足料 八爪鱼好淋身好夹个薯蓉
Black  paella  rice

🦑 职员一般都会俾你睇睇个饭先
然之后再帮你mix好佢
呢个非常香口但系食多几啖就会觉得有啲咸
同埋𠮶啲猪肉都系偏咸
个饭系好食同埋都整得干身
但系唔好期望有好多饭焦𠮶种
Pica  pica  paella  surf  &  turf
🦐 呢款系店员推介多啲
亦都系原味西班牙海鲜炒饭
如果怕太浓味嘅可以拣呢个
两个人嗌细分加上面两个小食
之后再加个甜品都可以食得晒
Basque  burnt  cheesecake  with  red berries  sorbet

🧀 呢个甜品我觉得一定要叫🤭
好记得第一次去呢间餐厅