2009-03-02
邦美蜀搬左新舖, 地方大左, 可以坐到大約20人, 起碼唔會再好似以前甘樣, 只做外賣,或得兩三個位面壁修行新舖上手係做西餐的, 所以換了幾副畫就變成越南餐廳了招牌炒牛肉河粉, 湯底好香牛骨味, 河粉都ok滑招牌炒牛肉飯, 美麗的誤會, 以係係類似生炒牛肉飯, 原來係 炒牛肉 + 飯炒牛肉, 有點似吉野家的牛肉, 但加多了芫茜, 所以比較香口, 但份量偏少, 食晒牛肉可以仲剩下半碟飯的, 可想而知食完返到屋企, 口渴, 所以, 有添加味精蒸粉包, 呢個唔錯, 粉包夠熱, 仲有炸蒜蓉 + 芽菜 口感豐富招呼 : 只係一般, 個哥仔好似好趕時間甘樣, 我地只係叫三樣野, 都要分兩次先落晒隔離台有5個人, 只係其中一個人落左單, 佢又以為全部人落晒單, 就想行開, 俾人叫返轉頭另外, 呢度係無水供應的, 焗客人要order飲品, 越式飲品$16, 我覺得貴, 所以寧願食完再出外面的7仔買野飲不過, 唔收加一, 還可以啦抵食 : 普通啦, 一個炒牛肉飯, 無湯無飲品, 都要$35, 貴了點
起碼唔會再好似以前甘樣, 只做外賣,或得兩三個位面壁修行
新舖上手係做西餐的, 所以換了幾副畫就變成越南餐廳了
招牌炒牛肉河粉, 湯底好香牛骨味, 河粉都ok滑
食完返到屋企, 口渴, 所以, 有添加味精
招呼 : 只係一般, 個哥仔好似好趕時間甘樣,
我地只係叫三樣野, 都要分兩次先落晒
不過, 唔收加一, 還可以啦