2020-01-12 1318 浏览
環境同service 好好,對客人又有笑容又有善,超helpful。 不過拍拖或者好大班人嘅話唔好食依間,因為太嘈太熱鬧,唔係好聽到對方講咩。 牛扒就普通,如果以牛扒專門店黎講就差緊d,牛扒keep熱嘅方法有待改善,食到中途就凍囇。不過,佢對牛扒嘅水準就control 得好好,無論我地幾人叫左medium rare, medium or medium well係見到分別。 薯條任食超加分,超好食😋又夠熱。甜品都好好食,你地可以叫拿破倫,佢好鬆脆。但係lemon tart 可以算,我個人覺得唔係好好食。飲品我叫左杯mocktail價錢就108, 以依間黎講價格差唔多。 整體成個餐廳到服務到食物都有90分,值得一試。Ps 餐廳需用英語溝通

整體成個餐廳到服務到食物都有90分,值得一試。

Ps 餐廳需用英語溝通
2020-01-10