2021-09-12 345 浏览
happy friday 当然要食野la, lee 间一直都好想试,于是就去食,果日系星期五,可以red, white, processco free flow, 话说同事早到拎枱先,staff 贴心地帮我地全枱倒定红酒餐厅入面布置唔错,fine dining 格局,服务非常好,我点左个frunch set, 首先黎个spinach salad, 好足料,食落酸酸甜甜,已经开始饱饱地然后黎左碟灯笼椒仔,用盐奄咸还是盐水焯熟左,第一次见lee 个食法,原来几好食,而且同红酒好夹跟著main dish 就系truffle and procini mushroom rice, lee 个类似泡饭,丰富既黑松露味道,有磨菇,类似云耳,南瓜粒,非常好食,份量十足最后个dessert 就系berry cheesecake,好钟意个曲奇饼底,令到有咬口果种感觉,跟著再黎杯白酒,感觉良好

2021-09-03
用餐时段