2022-12-08 41 浏览
呢到係山林道一幢新起大廈既餐廳,裝修新淨、企理😗餐廳有唔同種類嘅海鮮、刺身、生蠔🍤🦪🥩一個full set dinner $428 包括 -🥘是日精選湯 :今日係三文魚味噌湯,熱辣辣、味道濃郁,飲完好舒服,好好味😗🥗什菜沙律🦪生蠔2隻:一隻係美國生蠔,有好濃郁嘅海水味,大大隻好正🤪; 另一隻係日本生蠔,廚師一早已經調左味,係有啲柚子酸酸地😌🍤牛油煎大蝦兩隻:兩隻蝦煎到半生熟,好入味;蝦頭仲有好多膏,流哂出黎,真心好味🥩美國安格斯肉眼:食完前菜已經覺得幾高質,所以對於主菜都好期待😚 牛扒好大份,香嫩,煎得唔錯,切開中間真係五成熟既粉紅色!上面仲有好幾塊香脆嘅蒜片、而側邊有啲配菜,有調味過,例如蘑菇蘿蔔翠玉瓜;另外啲薯條都仲係新鮮即炸,熱辣辣;係誠意之作🤎呢間餐廳嘅食物包羅萬有,我哋仲嗌咗串燒 - 燒雞肉棒 $48,雞肉打到半碎狀態,既嫩滑亦有咬口,配埋燒汁👍-

一個full set dinner $428 包括 -

🥗什菜沙律