2021-07-06
Caffe Latte $41呢杯Latte 用咗好精緻的杯,加埋上面的拉花就猶如一個藝術品咁,飲落去好滑,奶同咖啡的比例剛剛好烤蝦牛油果沙律 $128沙律比想像中大碟,好抵食!牛油果、大蝦、小蕃茄都好新鮮,同沙律菜好夾,加埋沙律醬,味道配調得恰到好處,令人覺得好refreshing!奶酪醬烤糯米釀雞翼 $78釀雞翼就食得多,入邊有糯米嘅就比較少見。本人比較喜歡一啲有咬口嘅食物,所以加咗糯米,成個口感就好特別好正。配合埋個奶酪醬,一啲都唔會覺得膩,成件事都好match! 香蒜橄欖油意粉 $158意粉入面有我最愛的新鮮蘑菇,最開心係見到佢有勁多蘑菇,令你食啖啖意粉都有蘑菇香同松露香。另外加埋帕馬森芝士脆片一齊食,又將成個意粉的口感加多咗不同的層次,超好味!
烤蝦牛油果沙律 $128
奶酪醬烤糯米釀雞翼 $78