2023-07-20
Hello Kitty期間限定餐館‼️😺同女朋友去東薈城睇Hello Kitty😍順便去埋Banchan & Cook🥚食埋個Hello Kitty嘅限定套餐🥰大量Hello Kitty主題掛畫🖼餐廳外仲有隻巨型版Hello Kitty打卡📷主打韓國fusion菜及蛋包飯🥚火龍果醬炸雞蛋包飯,152蚊份💰勁大個Hello Kitty頭造型啱哂打卡,豐富嘅蛋包飯,有火腿及炸雞,炸雞香脆可口,點埋火龍果醬更鮮艷顏色,仲有流心蛋造型滿分,味道都幾好☺️蘋果批與牛角包窩夫,122蚊份💰牛角包窩夫撻上鋪滿金黃色蘋果肉,清新香甜,伴蘋果批酸味刺激,加上大量嘅cream大滿足口感🥰玫瑰醬八爪魚年糕,89蚊份💰年糕切到一條條好似麵條咁,每條都好爽口,撈勻玫瑰醬,玫瑰醬口味甜中帶酸,口感比較滑順,配上八爪魚感覺好新鮮彈牙,不錯的配搭🥰香甜蘋果紅豆奶昔,62蚊杯💰香濃蘋果紅豆加了一陣清新嘅奶昔,口感豐富入口有順滑嘅蘋果味,加上仲有綿花糖及Hello Kitty造型餅,非常吸引☺️整體環境有Hello Kitty主題,啱哂喜歡Hello Kitty嘅朋友☺️服務態度非常好,主動收碟同加水😀食物造型好可愛,份量好多,
同女朋友去東薈城睇Hello Kitty😍
火龍果醬炸雞蛋包飯,152蚊份💰
蘋果批與牛角包窩夫,122蚊份💰
玫瑰醬八爪魚年糕,89蚊份💰
香甜蘋果紅豆奶昔,62蚊杯💰
服務態度非常好,主動收碟同加水😀
食物造型好可愛,份量好多,再會幫襯試吓其他食物😍🤘🏻