2023-08-21
Hello kitty係90後好似係一定會識既卡通人物,細個佢係好多女仔既最愛,都有見過之前舊公司男同事好中意,今次竟然東薈城配合商場有kitty主題即刻去打卡,然後再食kitty餐廳,叫曬佢既野食打卡先得“Hello Kitty粉紅夢幻 - 火龍果醬炸雞蛋包飯 Kitty樣既蛋包飯好得意😎仲有配上火龍果醬既炸雞,我覺得除咗啱Hello Kitty,仲好適合近期熱門電影Barbie最驚喜嘅位係白飯裏面包住左粟米火腿同菠蘿,開頭以為蛋包飯多數配白飯, 有餡料就令到個白飯更加豐富,層次感都多咗Hello Kitty甜心派對 - 蘋果批與牛角包窩夫 嚟到嘅時候已經聞到好香嘅玉桂同蘋果味兩樣嘢都唔會好甜,而且蘋果餡好足料最緊要嘅係有kitty曲奇🍪,超級唔捨得食旁邊仲有餅碎,同牛角包窩夫一齊食又係令到層次感增添部隊鍋拉麵因為淨係食Hello Kitty唔夠飽,就叫咗部隊鍋估佢唔到份量又幾多,部隊鍋嘅精髓一定係五餐肉,腸仔同即食麵除咗呢啲裏面仲有年糕,腩肉,茄汁豆,芝士👍唔食麵嘅我都覺得韓國麵真係好出色 Hello Kitty仲夏森遊 - 香甜蘋果紅豆奶昔我係絕對係比Hello Kitty個曲奇
“Hello Kitty粉紅夢幻 - 火龍果醬炸雞蛋包飯
Kitty樣既蛋包飯好得意😎
Hello Kitty甜心派對 - 蘋果批與牛角包窩夫
嚟到嘅時候已經聞到好香嘅玉桂同蘋果味
兩樣嘢都唔會好甜,而且蘋果餡好足料
最緊要嘅係有kitty曲奇🍪,超級唔捨得食
旁邊仲有餅碎,同牛角包窩夫一齊食又係令到層次感增添
部隊鍋拉麵
因為淨係食Hello Kitty唔夠飽,就叫咗部隊鍋
估佢唔到份量又幾多,部隊鍋嘅精髓一定係五餐肉,腸仔同即食麵
除咗呢啲裏面仲有年糕,腩肉,茄汁豆,芝士👍
唔食麵嘅我都覺得韓國麵真係好出色
Hello Kitty仲夏森遊 - 香甜蘋果紅豆奶昔
我係絕對係比Hello Kitty個曲奇吸引住,除咗Cookie仲有兩大粒蝴蝶結嘅棉花糖好味道
蘋果味嘅奶昔真係第一次飲,份量好大杯,味道香甜而且有啲清新👍
荔枝梳打
我發現男生都比較愛飲荔枝嘅產品😂