2021-11-15 52 浏览
之前見到勁多人都推薦呢間喺厚福街嘅fusion西餐黃店,聽講主廚係前五星級酒店大廚黎架🤗🤗🔻▪️麵包拼盤🥐🥖點菜有一碟麵包拼盤,分別有三種類型麵包🤗個人覺得最特別係竹炭麵包條,另外仲配左牛油同士多啤梨醬可以搽😊▫️加拿大海膽松葉蟹膏蟹肉忌廉汁意大利面 $198呢個意粉岩哂鍾意蟹味嘅朋友🥖 意粉入面有好多蟹膏及蟹肉,食落有超香濃嘅蟹味之餘,一上枱嘅時候都好大浸蟹味😂🤤而意粉煮得啱啱好,夠爽口同埋好掛汁😍▪️鹹蛋黃醬汁煙肉蘑菇意大利麵 $128卡邦尼意粉加左鹹蛋黃醬汁,超級creamy,口感豐富👍🏻 鹹蛋黃醬汁味道超濃郁,但好在食落唔會太鹹😋 好惹味▫️焗藍芝士煙肉風琴馬鈴薯 $48呢個小食好特別,有啲似芝士焗薯,但藍芝士味道比普通芝士更香更濃郁🥔上面仲有啲脆煙肉粒,好味👍🏻
🔻
▪️麵包拼盤🥐🥖