2021-04-16
喬麥薄餅Galette真喺好出色🥰🍕香煎帶子喬麥薄餅 $155 最期待六角形狀嘅喬麥薄餅🤩新鮮熱辣上枱🔥喬麥薄餅煙煙韌韌,表面佈滿香噴噴帶子、什菌同白酒味!帶子煎得金黃色,什菌用白酒煮超香,喬麥薄餅吸收哂醬汁味道🥰🥑蟹肉牛油果他他 $148 新鮮刁草, 爽脆青瓜, 蒜香沙律醬, 燻紅甜椒粉🥗冷盤牛油果滿滿!牛油果融化喺口中,裡面帶點新鮮青草味🌱原來加咗新鮮刁草同青瓜!蟹肉當中帶點細細蟹殼,有時要咬吓咬吓。相對健康嘅冷盤~🥪法國鴨肝醬多士 $148 多士帶點烘焦脆脆哋,鴨肝入口即溶感覺綿密,沒有腥味,配上微甜手工杏果醬,喺一大點綴😳🍗半隻烤雞 $168 一切落去烤雞裡面,肉汁就流哂出嚟好JUICY💦半隻烤雞夠哂2個人食吖!配上脆卜卜同甜甜哋蕃薯條🍟🍓特色士多啤梨提拉米蘇 $88 🍮用叉一吉落去就軟淋淋嘅tiramisu,中間帶有濃濃甜酒味,咖啡味道較淡,啱哂鐘意酒味嘅人食啊😉🍸 Rosemary Martini 🌹 $78🍍飲落酒味唔會太濃,滿滿菠蘿汁嘅味道🤣呢杯以Vodka作底,混合檸檬汁菠蘿汁及Rosemary糖漿製成💁🏼♀️
🍕香煎帶子喬麥薄餅 $155
🥪法國鴨肝醬多士 $148
🍗半隻烤雞 $168
配上脆卜卜同甜甜哋蕃薯條🍟
🍓特色士多啤梨提拉米蘇 $88
🍸 Rosemary Martini 🌹 $78
🍍飲落酒味唔會太濃,滿滿菠蘿汁嘅味道🤣