2023-03-31 92 浏览
銅鑼灣收工搵好野食,突然想起了這間日本菜,多種類選擇🤩 岩哂我口味「FireBird雞肉串燒盛合」豐富雞肉盛合,有雞軟骨、雞肉、雞比肉、秋葵,烤得剛好🥰「軟殼蟹牛油果壽司卷」日本野點少得壽司,我最愛就是卷物了,而且有牛油果🥑 軟殼蟹又大份,是不錯的選擇🤩「日本產霜降4A和牛壽喜燒」連壽喜燒都有😂 日本和牛肉質香軟,銅内仲有大蔥豆腐等😌「雞皮」燒至適中脆口,十分野味😎「雞翼串」是我的最愛之一,中翼至翼尖為一份,注意一份只有一隻🥳「Mix Fruit Tea」水果茶内多種水果粒,清甜! 之後仲可以食埋水果😙「Berry Kisses」揀左杯cocktail 外貌吸引,酒味不太濃,甜味剛好,是我喜歡的🥰備註:🔺地方舒服,而且有Cocktail🥂好chil🔺款式較多,岩哂我咩都想食🔺預先訂位比較好

「雞皮」燒至適中脆口,十分野味😎

備註:
🔺地方舒服,而且有Cocktail🥂好chil
🔺款式較多,岩哂我咩都想食
🔺預先訂位比較好