2020-12-01
行到入尼尖沙咀食好野!門口超級decent!首先真係特別要讚下佢地係好好好服務,會較岩時間過尼幫你換碟,唔會一直係係後面等,俾到好大壓力你咁烤鵪鶉腳都燒得好香,外皮係脆卜卜,唔會係overcooked個種,入面嘅鵪鶉肉都好滑,唔會老哂,配菜嘅蕃茄,加左調味同橄欖非常夾,同balance返食肉嘅油再加埋杯白酒,岩哂女仔飲,好香,我唔算好識飲😅😅都係聽介紹揀,淨係識分好唔好味,尼種會令我想繼續飲同埋唔會飲得辛苦嘅酒!Tiramisu choco tart有果仁,有啲coffee jelly , 啲nuts smoked/炒香過,好香, balance返中間cream係膩嘅感覺,overall尼講唔會太甜嘅,淡淡地咁,岩哂怕肥嘅一族,兩個人share就岩岩好呀,一個人食可能會多啲罪惡感,啲朱古力唔太苦亦唔太甜,係正餐過後嘅另一個滿足!
Tiramisu choco tart