AMBER 最近提供一個EARLY BIRD 超值套餐, 晚上6-7點前要落ORDER, 話食到晚上8點, 但8點後基本上又唔會趕你走0既!! 食得Fine Dine一個人基本上陏下都要一千銀先落得樓,又有D朋友唔多識點菜或唔多識餐桌礼儀而對Fine Dine卻步. 所以我好推介呢個EARLY BIRD 超值套餐比入門者,第一, 價錢一個人只須$550己有四道菜連啡茶. 第二, 服務非常親切, 全中國人而且非常有耐性講解菜單,用料等..., 第三, 刀义等每道菜之間先SET, 包唔會失餐桌礼儀. 第四, 環境真係好0k!!講返食啦, 好正呀! 第一道前菜係“車里茄十BLUE CHEESE+西瓜”配塔非常新鮮, 互補長短!! 第二道我同BF 都選左“鴨肝酱”口感非常軟〝惑〞, 份量亦算大.MAIN COURSE 我選左“深海雪魚”可能深海魚掛,?? 比較SALTY左DD, 但魚真係好〝惑〞, 好正! 男友選左“牛柳”澳洲貨, 肉質幾好, 牛味就爭少少啦(不過呢D貨去CITY SUPER買份份鐘都要兩、三舊水啦!) 配沙巴翁汁, 汁真係好好味!! 上甜品前仲有“SOBERT”
食得Fine Dine一個人基本上陏下都要一千銀先落得樓,
MAIN COURSE 我選左“深海雪魚”可能深海魚掛,?? 比較SALTY左DD, 但魚真係好〝惑〞, 好正! 男友選左“牛柳”澳洲貨, 肉質幾好, 牛味就爭少少啦(不過呢D貨去CITY SUPER買份份鐘都要兩、三舊水啦!) 配沙巴翁汁, 汁真係好好味!! 上甜品前仲有“SOBERT”比你清清味雷! 我要左“朱古力甜品蠂”濃郁朱古力味, 超好味!
最後上啡茶再加送“迷你朱古力、曲奇等”離開時,女士仲有小礼品收,
所以我非常推介此餐廳比真正〝享受〞食環境,食服務,食品質而願意〝付出〞($$$) 既朋友!
一分錢一分貨, 唔好同“意粉屋”比啦, 唔該!!
連酒水埋單$1400.