2015-09-23 518 浏览
专做外国人生意的一间典型的酒吧,客人除可坐在吧台,仲可以好似外国咁坐出街。我唔食牛肉, 餐厅专门为素食者提供蘑菇汉堡, 汉堡入面既芝士融化, 蘑菇馅特意整成肉饼形状, 原本我以为系蘑菇酱既状态, 食落去有d似薯饼既口感, 个汉堡食半个已经好饱侍应推介我们尝试, 一碟有6只, 有鸡翼及鸡槌, 外皮脆, Cajun Wings小辣, 如果唔食得辣既话, 可以沾上附送既水牛芝士酱?, 会冇咁辣, 而且食落较香口, 值得试! Buffalo Wings就好重黑椒味, 不过冇想像中既脆, 两者比较, Cajun wings略胜一筹食食下有d干, 于是侍应介绍2款自家制啤酒, 1款淡, 1款轻微浓,但其实味道差不多,酒精浓度不高。侍应服务好, 热情推介镇店之宝, 而且好乐意同食客聊天
Mushroom Burger
Cajun Wings+ Buffalo Wings (下)
home-made beer
侍应服务好, 热情推介镇店之宝, 而且好乐意同食客聊天
Mushroom Burger
home-made beer