2023-02-20 6158 浏览
🦀再黎食蟹就不了🙅🏼‍♀️话说系爸爸生日🎂,一家人谂住庆祝,爸爸最钟意食蟹,所以一早订咗阿拉斯加长脚蟹嚟食。🪑位置安排差我哋六个大人一个BB, 当晚有人摆结婚酒,所以可以比大家食饭嘅位置劲少,基本上我哋迫左买角落头,黐住隔离张枱,搞到大家你眼望我眼咁🥺出出入入好唔方便🥹🍲上菜速度赶客🥹我哋谂住主要都系食蟹,所以叫咗个六人餐。首先佢哋好似好赶收工咁,一次过上晒劲多碟菜,枱都已经唔够摆,食都食唔切😅😰食物质素😤烧鹅没有味道,其余𩠌都好普通,本身谂住重点都系食蟹,所以冇乜所谓。叫左只5斤几,结果系!!!只蟹黎到原来系臭㗎🤮🤢我爸爸食咗落去即刻去厕所漱口🫠经理换过只六斤几结果都系啲肉好梅,啲肉唔系一疏疏!Show埋俾经理睇,经理都话唔好意思,话会同供应商反映。爸爸食完成晚都冇胃口,结果我同另一半要再去食宵夜😰明明系谂住庆祝食餐好,点知冇啖好食😑
🦀再黎食蟹就不了🙅🏼‍♀️

🪑位置安排差