2024-04-16
上星期四 約左朋友cwb行街 夜晚book左間西餐dinner 裝修以黑色為主 好有格調 勁chill 好岩約埋朋友一路食一路傾計 Oyster Ceviche $108頭盤點左蠔 d蠔好鮮甜 份量好足 醬汁酸酸甜甜 非常開胃 食到停唔到口 頭盤已經令人眼前一亮 Drunken Crab Pasta $248呢個意粉好正 蟹肉超鮮味 另外個意粉掛上鮮香ge湯汁 食得出係紹興酒加雞油ge香味 上面ge炸蒜片都好正 全碟我地清得一乾二淨 Crispy Short Rib $268個Rib好juicy好入味 個汁食到有山楂味 好開胃 上面有d配菜 口感好特別 入到有d nuts 配出薯蓉超級豐富 House White / House Red $98/ glass黎到咁chill ge地方 點都要飲番2杯chill一chill 紅酒白酒咁岩做緊買一送一 所以每人飲左兩杯 特別要讚一讚 serve我地個店員非常非常nice 好仔細同我地介紹菜色 笑容好好 100分
Oyster Ceviche $108
Drunken Crab Pasta $248