星期五放工,想獎勵自己去到尖沙咀海坊道的一間鐵板燒食晚飯,入到店,店舖的職員熱情友善地招呼就座,坐底後見到一位師傅為起碼10位以上客人預備鐵板燒🤟🏻主菜:鹽焗馬友魚🐟❗: 呢碟馬友魚無 得輸,銀杏葉的淡香,海鹽的鹹味道,再加埋馬友魚的鮮甜,豐富的味道,仲色香味俱全黑松露南非鮑🍽️: 對於黑松露有些人唔會好喜歡,但其實黑松露再加上鮑魚簡直絕配,黑松露被師傅係鐵板煎來煎去,味道好香,再加上鮑魚同頂級三文魚子,呢道菜完全係perfect,而且三文魚子超新鮮又大粒,超正!😌黃金海虎蝦🦐: 師傅用佢的刀工將蝦切成好吸引外,仲加入咸蛋黃係蝦的每一個位置沾上咸蛋黃,煎上來十分惹味,食落口仲超級香!蝦膏仲多過賴尿蝦,真的頂呱呱!😆鐵板賴尿蝦:🍴當師傅燒緊賴尿蝦的時候,香味已經嗌出來係我鼻入面,超香!而且我見佢地係用新鮮食材去煎,絕對係貨真價實,加上簡單的調味已經好出色,賴尿蝦仲要非常彈牙,鮮甜可口,讀讚呀!辣汁魔鬼魚:🐡其實本人係初次食魔鬼魚,魔鬼魚上枱已經嗅到就特別香,食落好非常有口感,滿滿的膠原蛋白,再有蔥、蒜同辣椒,令碟菜好惹味,魚肉又嫩滑,好滿意整體來說,呢間店的食材新鮮而且即叫即煎,師傅係面前

主菜:

整體來說,呢間店的食材新鮮而且即叫即煎,師傅係面前的功夫又好了得,服務員同環境一流,十分推薦!👍👍