2022-09-09 70 浏览
我有好多朋友食過灜鐵板燒都讚不絕口,然後佢哋都推介我去試下❣️今次預早一星期訂枱,怕星期五收工時間會多人😆唔想等~介紹1)  辣汁魔鬼魚熱辣辣♨️香味十足,同埋辣味適中,仲要KEEP到魔鬼魚本身既魚香,叻啊! 魔鬼魚肉挑選既部位好細心,唔識食魚既人都唔洗擔心喔😉介紹2)    沙巴野生海虎蝦🦐我個人好喜歡睇住鐵板師傅喺面前整食物,見到師傅分段式加入咸蛋黃,令蝦每一處都平均沾上咸蛋黃,見到都流曬口水🤤。蝦頭既膏又超級多,一試難忘👍🏻介紹3)  A5佐賀和牛🐮A5佐賀和牛本身都無得輸,牛肉油花勻稱,肉質鮮嫩,成功帶出和牛入口即化的醇香風味。侍應哥哥服務勤快又好細心,特別食得開心,用餐過程愉快,上菜節奏也控制得很好。侍應哥哥真係識做,火焰咁 gimmick 梗係要拍照,火焰就像魔術,非常感謝🙏🏻
介紹1)  辣汁魔鬼魚
介紹2)    沙巴野生海虎蝦🦐