之前成日经过见到排晒队 今日见唔使等位我就入咗去试喇😬其实都唔抱好大期望嘅 纯粹觉得个环境几好 装修到好和风洋食屋咁样 静静哋同三、两个朋友嚟倾偈食饭都唔坐嘅 佢有好多卡位 坐得都舒服👍 店员服务态度都ok 至于嘢食方便呢 就一般喇 我见好多人都食蛋包饭 所以我哋今日都点蛋包饭* 寿喜烧牛肉蛋包饭 $85 + $28 配咖啡/ 茶及是日凉拌菜* 鳗鱼蛋包饭 $115* 南蛮炸鸡 $88食物卖相唔错 适合打卡🫶🏻首先讲𠮶两个蛋包饭先,啲饭真系有啲太湿太腍 口感上嚟讲不太好 个蛋呢就都滑身嘅 但我就觉得个蛋冇咩蛋香味喇🫣 个酱汁就唔系好啱我口味喇 而佢侧边啲沙律菜有落芝麻酱 食食吓啲酱会痴埋一齐 感觉不太好 几旧鳗鱼都有啲硬 而跟餐加𠮶个是日凉拌菜 (薯仔苹果沙律) 反而最好食😂 嘢饮咗极上玄米茶 见到系茶包就笑咗一笑😂 南蛮炸鸡 正常发挥 都炸得几香口嘅👍最后总结就系 性价比一般 我嚟一次都应该够了🙏
之前成日经过见到排晒队 今日见唔使等位我就入咗去试喇😬

* 鳗鱼蛋包饭 $115