2022-02-11 23 浏览
上环一向都系一个chill place😂所以我都要chill下就要食burger,一入到去就俾佢啲霓虹灯吸引住,舖头唔算好大,但都俾人一种慢活既感觉,情侣朋友黎倾下计都岩。🐒2 ppl combo set💰$178👉🏻经典牛肉汉堡Burger一路食啲肉汁一路滴,块肉好厚,啲配料都好新鲜👉🏻四川麻辣鸡肉沙律(汁另上)第一次见Burger可以变沙律,岩哂我呢啲怕肥既女仔,2个人唔想咁heavy都可以好似我咁有一个burger转做沙律share👉🏻Snack box(薯角,日式炸鸡x2,炸鱼柳,原味鸡翼x2)入面基本上有哂我想试既小食,仲要薯角份量都好多,咁多款入面鸡翼最正,有少少辣又惹味🥤饮品(free coffee/tea/soft drink)+$25转雪糕奶昔(云呢拿味)呢杯可以叫肥仔shake🤣因为我觉得系exactly饮紧杯雪糕咁,好creamy好满足,仲要佢甜而不腻,可以令人一啖接一啖咁饮。🐒脆炸洋葱圈💰$28@5件呢个系另外加既,因为落单既时候见到有new item,同埋依家洋葱圈都买少见少,要真系系呢啲专门店先见到。洋葱圈够哂热,又够脆,啲洋葱仲要好香甜,中意食洋葱圈系必嗌

🐒2 ppl combo set💰$178
👉🏻经典牛肉汉堡
Burger一路食啲肉汁一路滴,块肉好厚,啲配料都好新鲜
经典牛肉汉堡

👉🏻四川麻辣鸡肉沙律(汁另上)
四川麻辣鸡肉沙律

Snack  box

+$25转雪糕奶昔(云呢拿味)
Vanilla  ice  cream  shake

🐒脆炸洋葱圈💰$28@5件
呢个系另外加既,因为落单既时候见到有new item,同埋依家洋葱圈都买少见少,要真系系呢啲专门店先见到。洋葱圈够哂热,又够脆,啲洋葱仲要好香甜,中意食洋葱圈系必嗌🥰
洋葱圈
2022-02-05