2023-08-11
去完泰國旅行好中意當地嘅渡假風餐廳🇹🇭估唔到香港嘅 @kaboom.hk都有令人置身東南亞嘅超嘆感覺🤩主打fusion菜嘅KABOOM喺餐廳主題設計好有心機🧡採用大量天然物料包括芬蘭木材及天然竹子以塑造外國一般嘅海灘餐廳🏖️想enjoy香港 night life一定要望住夜景食好西🌃Kaboom 9:30pm 後有Snacks Menu,啱哂食完飯下場想Chill 住飲杯嘢🥂遠眺維港醉人夜景好放鬆🤤室外花園亦好適合三五知己把酒暢談🥳🌯Kaboom Snacks Combo $248 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️小食拼盤好豐富!有5款小食:網絲春卷、單骨雞翼、雞肉串、大蝦同薯條🍟加3種醬:千島醬、甜酸醬、沙嗲醬🥫兩人份量每款試d送酒岩岩好!大推春卷好好味🤤🐥Single Bone Chicken Wings $88 ⭐️⭐️⭐️💫單骨雞翼喺小食拼盤都有,不過雞翼愛好者可以再嗌呢碟12隻單骨雞翼食到夠晒癮😆好夠香脆不過可以多肉d😊🍹Kaboom $138 ⭐️⭐️⭐️⭐️菠蘿造型嘅杯加頂草帽仔好cute👒大吉嶺奶茶有雲呢拿香氣,加上焦糖布丁甜酒同whisky,呢杯奶茶雞尾酒好岩我口味😋🍸Every Day Feels Li
🍹Kaboom $138 ⭐️⭐️⭐️⭐️
🍸Every Day Feels Like A Monday! $128 ⭐️⭐️⭐️💫
侍應介紹我地叫呢杯IG-able嘅酒,果然佢嘅藍色(Monday Blue?)好吸睛🩵!佢有日本柚子汁加青蘋果🍏加埋gin同prosecco,酸酸甜甜幫你趕走Monday Blue🤭