2009-03-02
星期日下午黎. 唔洗等.环境都几好. 里面比想像中大. 位唔特别舒服. 但距离几好. 可以倾计.Lunch set around 60-100蚊. 有汤+包+main course +野饮. 其实几抵食. 不过我冇叫到.食左少少面包篮既面包, 黑芝麻o个只软包几好味. Caesar Salad with Smoke Salmon & Bacon: 都颇大碟. 两块好大既Salmon. 唔够smoke. 酱可以多d, bacon较失望. 好硬下. Latte: 够热, 但泡打得唔好. 咖啡偏苦.柠檬杏仁酒蛋糕: 几好味. 柠檬味多过杏仁味但系个texture几好. Cream唔会过多. 朋友食左意粉同南瓜risotto, 话南瓜risotto好食. 意粉ok.服务OK. 冇乜特别.总结: 可以啦. 下次会试其他cake.P.S. 走前见到佢有我爱既sunflower seed rye bread. 第二日去左鲗鱼涌店买. 好韧. 丧扯先分开度, 有少少脓左, 同埋可以多d seeds. 失望.
星期日下午黎. 唔洗等.

食左少少面包篮既面包, 黑芝麻o个只软包几好味.
Latte: 够热, 但泡打得唔好. 咖啡偏苦.

服务OK. 冇乜特别.
总结: 可以啦. 下次会试其他cake.