2023-04-05
🍝卡邦尼意粉 $148撈埋溫泉蛋,醬汁好濃味好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲!!!🤤好正! 個重點係個肉,佢用左煙燻厚切既五花腩代替煙肉,唔算好咸好惹味有口感😋意粉掛汁食落唔會好溜整體味道都好食🤤🐥招牌香草燒雞配粟米 $198製作需時,燒雞醬汁偏甜主要係蜜糖+香草🌿,佢仲有側邊仲有多個醬汁可以點住食,醬汁我覺得似紅酒炆牛尾果隻醬汁既味🤔燒雞切開雖然有啲紅但問左店員佢表示係話正常,食落既質感唔會好鞋☺️我最欣賞反而係粟米🌽燒得好香好甜好食😋🦑炸魷魚鬚 $85絕對想𝐄𝐧𝐜𝐨𝐫𝐞🤤炸粉好薄身,唔會好油膩,魷魚鬚好彈牙!不過我覺得重點係醬汁好特別🤩😍有啲似泰式醬但又唔係辣,翁伯佢話係黑椒醬🤔真係好夾魷魚鬚好好食!😋😋🐣蘇格蘭蛋 $88炸得好香脆,外層經過用香腸肉包住, 雖然外層係偏薄但唔易鬆散,味道中規中矩。唔算太大驚喜。☕️Baileys Coffee $85我覺得佢個𝐁𝐚𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬比例太重,飲唔到咖啡香味🥺飲到靜係主要酒味,我覺得係有啲失望。🍹Oolong -Chi cocktail $67荔枝+烏龍茶味道清新,但佢個甜味唔會好多,味道都幾特別~
🐥招牌香草燒雞配粟米 $198
🦑炸魷魚鬚 $85
🐣蘇格蘭蛋 $88
☕️Baileys Coffee $85
🍹Oolong -Chi cocktail $67
荔枝+烏龍茶味道清新,但佢個甜味唔會好多,味道都幾特別~