2020-03-06 563 浏览
见新广告咁吸引,以前亦多次到访食半自助餐,感觉都唔错,所以再次光顾并抱有一定期望。首先上2人份量刺身,三文鱼、吞拿鱼、油甘鱼肉质无光泽,无鲜味。再来一盆冻海鲜,除咗冻虾合格,其他螺、青口、蚬、蟹脚完全无鲜味。再来泡菜沙律,可能唔啱口味,食剩大半。坐底足足一小时,才上主菜,点了牛柳及肉眼,肉眼尚算ok,牛柳非常淋,但肉味欠奉。食完再order,待应表示牛柳已沽清⋯⋯😨只是8点,全埸少于半数枱有客,就话已沽清?难道晚餐时段由下午已开始?再点西冷、T骨,西冷正常,T骨预咗多筋。食多1 round后扫兴而归。待应见我玩咗45分钟手机,枱上仍无上菜,都无主动问𩠌菜到齐未,水杯渴光无主动加水,非常失望,不会有下次。
2020-03-06
等候时间
60 分钟 (堂食)