2025-08-03
天氣開始涼啱晒打邊爐!湯底叫左個台灣養生花膠雞❤️拼養生姬松茸什菌❤️先講姬松茸真係好香勁好味湯底超濃郁,而花膠雞好足料,大大件花膠!雞肉本身已經調咗味,仲要係雞髀位,肉質食落勁Juicy一啲都唔嚡口❤️套餐仲包指定兩款肉類任食,Prime Grade安格斯牛肩胛肉❤️同西班牙無激素豬肉片❤️ 個豬肉真係好香,肥瘦啱啱好!另外佢哋嘅海鮮有鮮甜零沙沙白❤️啖啖肉大蝦❤️墨魚仔 爽脆脆骨腩❤️脆魚片其他火鍋配料仲有 多款唔同口味嘅牛丸❤️貢丸❤️手工丸❤️同餃子❤️等等 真係台灣味道,同一般街市買嘅完全唔一樣,勁好味!食到捧住個肚嚟捧住個肚走🤣小食前菜方面,仲有啲麻辣青瓜❤️木耳❤️花枝丸❤️鹽酥雞❤️一大班人黎食勁豐富!而其他蔬菜同麵食,都有好多款!一坐低我哋就落咗冬瓜❤️蘿蔔❤️萵筍❤️南瓜❤️紫薯❤️呢啲煮得越耐越好食🤤最後我哋三個都叫咗M字雪糕🤣而出邊自助區有辣椒 蒜頭 豉油 麻醬等唔同嘅調味料❤️仲有多款唔同飲品。全部都係任叫任食!餐廳坐得好舒服,店員服務亦都好細心,人多嘅話比多幾十蚊仲無限時🫶🏾