2022-10-19 2397 浏览
【Bread Basket 🥖🥐🧺 】有3款包,每款都好食,上枱嘅时候仲要系热辣辣嘅👍🏻我哋忍唔住refill咗一次,真系食包都食到饱咗一半😅下次会忍下口唔refill😂-【有机生蚝🦪】 我就唔系好记得𠮶日叫咗边款😂不过食落系好新鲜嘅,同埋配个红酒醋好match👍🏻-【生牛肉他他🐂】听讲好出名,所以叫咗一份嚟试下,食落个味几复杂有趣,加埋蛋黄会更湿润同有蛋黄香~不过又未去到特别好食,我觉得试一次就够🙈-【龙虾汤🦞】呢个龙虾汤系用咗忌廉、白兰地酒、大西洋波士顿龙虾烹调嘅,仲会席前火焰烹调!龙虾味极浓而且个汤好Creamy,饮多几啖就觉得好腻,所以我觉得2个人share一份都够~-【烧美国顶级牛肋骨肉🥩+半只扒大西洋波士顿龙虾🦞】个牛肋骨肉系席前切出嚟嘅,劲厚劲大块睇openrice以为份量会同Lunch差不多,好彩个侍应提一提我哋话份量系好劲嘅,建议我哋食住先唔够再叫😂我哋真系差啲就叫多份黑椒牛柳Main Course,到时实食唔晒🤣个牛肋骨肉烧到5成熟,咬落好嫩同肉味都重,厨师仲会问你要唔要啲生磨嘅wasabi ,我觉得加咗之后几特别嘅😛我哋仲加咗半只龙虾,味道就正常水准啦~-【自家制
【Bread Basket 🥖🥐🧺 】

【有机生蚝🦪】

【生牛肉他他🐂】

【龙虾汤🦞】

【烧美国顶级牛肋骨肉🥩+半只扒大西洋波士顿龙虾🦞】
我哋仲加咗半只龙虾,味道就正常水准啦~

【自家制柠檬罗勒雪萉🍋🌱】
因为太饱嘅关系所以我哋叫咗个雪萉就算😂个雪萉好正,酸酸甜甜好fresh 好解腻👍🏻最后餐厅仲赠送咗个朱古力雪糕球,为今餐带嚟一个美好嘅总结!🥰