最新既$1 seafood promotion 就系可以用$1享用辣茄汁煮青口或白酒煮蚬 而我地就拣左青口 就算$1都无偷鸡 足料Menu除左必叫既$1 海鲜之外 我地仲叫左个二人晚餐 ($548)跟set既凯撒沙律好开胃 自家制既餐包外层香脆 入口松软 饼干条又系超脆 点埋酱食好夹是日餐汤系南瓜汤 浓郁又足料炭烧安格斯西冷牛扒Order左7成熟 上菜既时候已经闻到阵阵炭香味 有格仔既坑纹 卖相好吸引 牛扒厚身 肉味浓 切开系嫩粉红色 咬落仲有丰富既肉汁香辣茄汁鱿鱼墨鱼汁意大利粉鱿鱼铺满碟面 入口爽脆弹牙 香辣茄汁配上墨鱼汁意大利粉超惹味 对于我呢d唔食得辣既人黎讲都只系少少辣 好过瘾呢个跟餐既甜品都几特别 系一人一粒既朱古力泡芙 泡芙出面好似有层cream包住 内里就有朱古力雪糕 而且仲有水果伴碟 多重口感享受 系估唔到咁好食西式餐茶 我地order左2杯冻柠茶少甜 但系侍应同我地讲糖水系另上 自己落既 男朋友即刻细细声同我讲:系㖞 平时食开茶记添😂唔系朋友推介都唔知工厦入面有间咁高水准既西餐厅 下次会再番黎揾食

辣茄汁煮青口

Menu