2006-06-11 7 浏览
上回提到jade d人好搞get,唔俾我地入座,結果,我地去0左食度.三人點0左:超級什錦pizza,細厚-->ok,唔special三文魚什菜沙律-->都係唔special,d菜幾fresh,個sauce都係普通salad dressing..田螺薯蓉-->個田螺好"腥",d薯蓉就ok牛肉汁芝士闊麵-->d牛好有牛味,不過d闊麵唔太好,太淋,cheese亦唔夠..最後仲加多0左個ribs..真係唔講得笑..三個人,每人四件..佢個ribs係好抵食..88蚊咁大份..個味都ok..嘩..d waiter好搞野..叫佢拎刀唔記得,叫佢加水聽唔到,不過帶人入座0個個四眼哥哥都幾好service,識recommend d 抵野俾人...

三人點0左:
超級什錦pizza,細厚-->ok,唔special
田螺薯蓉-->個田螺好"腥",d薯蓉就ok