見食評上面咁多好評,諗住試吓呢一間!當晚兩個人叫咗個1288/人 set dinner, 有龍蝦鮑魚同埋和 牛。入到去嗰樣嘢都冇問題,擺盤非常之精細,點知去到龍蝦,入面係冇煮熟,同左個經理反映左之後表明唔需要賠償!但係希望下次可以將個龍蝦煮熟啲因為根本上係咬唔開!咁一開始佢哋都表明要再賠償返一隻但係我哋都決定唔要啦!除此之外炒飯一浸油未唔好食!食完個炒飯之後佢先將個麵豉湯同埋配醬菜,好明顯服務上有缺陷,個炒飯上咗超過5分鐘人地已經食完先俾個醬菜你配飯。都唔緊要!買單嘅時候個經理話俾咗個九折,賠償返個龍蝦嘅缺陷,點知佢最後同你講一句:如果你下次個龍蝦需要全熟嘅話同我哋講返聲?what?鐵板燒龍蝦可以要半生熟㗎咩?真係非常之差劣!呢個價錢同埋呢個服務簡直係垃圾,奉勸大家下次去呢度食龍蝦記住同佢哋講你要幾成熟!
奉勸大家下次去呢度食龍蝦記住同佢哋講你要幾成熟!
Dinner  Set  C