2020-01-15
呢間wingman嘅招牌非常搶眼,一大片鮮黃色背景,中間一隻戴住黑超嘅雞,好盞鬼😆餐廳環境好chill好酒吧feel,霓虹燈裝飾、大大幅graffiti 同一路播住歌,好適合飲啤酒吹下水,不過今日仲係blue Monday狀態,費事叫酒飲了蒙古燒烤味雞翼 6 pcs $69名符其實,餐廳主打雞翼,menu至少有12款唔同口味選擇;我地想食d香口野所以揀左蒙古燒烤味;雞翼面頭灑左不少芝麻粒,籽然粉同辣椒籽;外皮燒得非常乾身香脆,而裡面嘅雞肉仲保持住嫩滑,唔錯唔錯👍🏻墨西哥辣椒牛油果卷 $138外皮厚薄剛好,唔會過厚食到成口粉,又唔會太薄被d濕嘅餡料整到腍曬;裡面有雞翼肉、牛油果、烤甜椒、車厘茄、椰菜等等,配士拉差蛋黃醬,足料之餘味道層次好豐富,份量亦比想像中大,2個人share都好夠飽😵
蒙古燒烤味雞翼 6 pcs $69
墨西哥辣椒牛油果卷 $138