2025-05-30 144 浏览
今晚黎左間火鍋+點心任食既餐廳!二人鴛鴦鍋,壽喜燒同豬骨湯,湯底好多材料,夠濃郁!尤愛個壽喜燒,佢有壽喜燒既香味同甜味,但唔會甜到好誇張,食完都唔會好口渴!有自助區,可夾不同既丸同菜等。菜都新鮮同有唔少款!有我至愛吃既豆捲!浸一浸湯食超正!我地叫左c餐,至尊和牛火鍋呢間講明係採用澳洲無激素牛肉,加分!坐低會先上幾款肉,職員會介紹係咩種既肉。全部都好新鮮,有肉味!我地專攻牛肉,好滿足!澳洲純血和牛油脂分布好靚,唔會太肥,食落去好嫩,有牛味得黎唔會好重騷味,好好食!除左和牛外,仲有其他少見既上腹牛五花同五花趾,同樣夠新鮮同有牛味,食多幾碟就返本!正!!除左佢個火鍋,好值得一提係佢個即叫即蒸既點心!!!超超高質!蝦餃同燒賣都好足材料,勁多蝦,唔會好多肥肉,食落好彈牙!流沙包睇個樣都知正!熱辣辣,好流心,包皮同餡都好鬆軟!好食!金錢肚又係必食,好稔好入味,但又唔會太咸,每件都係金錢位,好好味!自己一個可以食一碟!太良炸牛奶又係推薦!外邊炸到好輕脆,入面係好滑流既牛奶!翻叫左幾次,超好食!食完晒食返杯雪糕作結尼,好滿足!二人同行有85折!一個價錢食晒火鍋同點心,抵!兩個大人帶個小朋友,小朋友免費
今晚黎左間火鍋+點心任食既餐廳!

有自助區,可夾不同既丸同菜等。菜都新鮮同有唔少款!

有我至愛吃既豆捲!浸一浸湯食超正!

我地叫左c餐,至尊和牛火鍋

呢間講明係採用澳洲無激素牛肉,加分!

坐低會先上幾款肉,職員會介紹係咩種既肉。
全部都好新鮮,有肉味!我地專攻牛肉,好滿足!

澳洲純血和牛

正!!

除左佢個火鍋,好值得一提係佢個即叫即蒸既點心!!!
超超高質!

蝦餃同燒賣都好足材料,勁多蝦,唔會好多肥肉,食落好彈牙!

太良炸牛奶又係推薦!
外邊炸到好輕脆,入面係好滑流既牛奶!翻叫左幾次,超好食!

食完晒食返杯雪糕作結尼,好滿足!

二人同行有85折!一個價錢食晒火鍋同點心,抵!兩個大人帶個小朋友,小朋友免費添!
會再去!