2016-05-11 4661 浏览
今晚約咗班朋友,去試下傳聞中好抵食半自助餐!首先講下buffet 個方面,食物種類非常少,不過係預期之中既事!大致上分為凍海鮮類,刺身壽司,熱小食,甜品,4部分。每個 section 都只得3-4種食物!最回本既當然係生蠔,非常新鮮!並非一般自助餐貨,石蠔為主,海水味,甜味足!不過最煩就係每次只可以攞2隻,我明白係唔想浪費食物。不過真係好煩!主菜方便,不要期望什麼!全部都非常普通,我點了金沙虎蝦扒,其實係只得一隻大虎蝦!不過讚佢係好新鮮,朋友加$70叫左 M5和牛!都係一般菜式!最差係食齋個位,叫左個南瓜蓉豆腐千層!難食能不能形容!!!Anyway , 講返主題!呢間餐廳黑到一個過份既地步,我真係唔明呢個係咩格調!一入到去就好眼瞓,仲唔係好睇得清楚條路囉!其實光少少都可以架嘛!但係呢個價錢,任食生蠔真係乜都抵返!

但係呢個價錢,任食生蠔真係乜都抵返!
金沙虎蝦扒
2016-05-10