2024-06-11
一直都好想去Boholic 試下, 但係開業果陣每次經過都勁多人排隊🫠 點知今次平日7pm 到又有位, 就一於試下佢啦🥰餐廳佈置是波希米亞style🌾 完全係我杯茶呀🙊 我地叫左一個小食,兩個主菜,一個甜品🍮 大滿足😌🥢西班牙香蒜辣油大蝦配蒜香包&小青椒D大蝦好新鮮🦐 用蒜蓉包點蒜香蝦油嚟食超惹味😆🥢葡萄牙風味8小時燴牛肚血腸鷹嘴豆配自家製彼得包好足料!我數過裡面有成10-15塊牛肚,燜得好腍入晒味🙊 個汁係蕃茄胡椒汁,有fusion 既感覺😋🥢美式BBQ醬烤焗西班牙豬肋骨配洋蔥圈第一刀切開,見倒一絲絲既纖維感,以為會好柴,點知口感依然非常好. 做到骨肉分離既感覺🙊 配埋美底BBQ 汁, 酸酸甜甜咁, 好開胃😝🥢開心果奶蓋梳乎厘班戟會品會太開心? 兩塊特厚疏乎厘pancake上面淋上濃郁嘅開心果奶蓋🫠 有開心果味,有入口即溶既空氣感✨👯♀️特濃黑芝麻鮮奶🍵飲得出勁多芝麻,除左creamy 次外仲食倒粒粒既芝麻🙊靜岡焙茶鮮奶☕️第一次飲倒咁香濃既焙茶味. 飲到底都仲見倒粒粒焙茶粉末❤️✨本月生日仲送免費疏乎厘pancake添😋
🥢西班牙香蒜辣油大蝦配蒜香包&小青椒
D大蝦好新鮮🦐 用蒜蓉包點蒜香蝦油嚟食超惹味😆
🥢葡萄牙風味8小時燴牛肚血腸鷹嘴豆配自家製彼得包
🥢美式BBQ醬烤焗西班牙豬肋骨配洋蔥圈
🥢開心果奶蓋梳乎厘班戟
特濃黑芝麻鮮奶🍵
飲得出勁多芝麻,除左creamy 次外仲食倒粒粒既芝麻🙊
靜岡焙茶鮮奶☕️
第一次飲倒咁香濃既焙茶味. 飲到底都仲見倒粒粒焙茶粉末❤️