2022-07-06 26 浏览
【Background】「鬼金棒」係日本東京有死神拉麵之稱😈先後尖沙咀及銅鑼灣插旗,一直都好受大家歡迎,更成為OPENRICE最優秀開飯熱店之一😆拉麵款式不多,但樣樣都係超高質🥰主打重口味味噌拉麵,每款味道,份量,口感都拿捏得恰到好處,😍各有千秋,值得一再ENCORE!────────────────────【餐牌】【特製麻辣味噌拉麵 $135】超過四種味噌所調配而成既特濃湯頭,味道濃醇而不膩,後勁香辣,愈食愈惹味,拉麵略粗,口感煙韌更能掛到濃湯😍隨拌住Q彈濃稠既溏心蛋,清脆炒芽菜及軟嫩入味既豬腩肉,整體配合得好MATCH😍.【炒豆芽菜辣麻味噌拉麵 $115】除左招牌豬腩肉,炒芽菜都條我既至愛,更追加多份,搖身一變成JUMBO版炒芽菜😘用油,蔥,薑爆炒豆芽菜,咬落「擦擦」聲,輕脆又有鑊氣😎配上完美濃香味噌湯拉麵底,整體口感更豐富,亦更有層次感❤️.【可樂 ZERO $15/罐】
【Background】

────────────────────