2020-07-30
疫情持續😔只好外賣自取,唉,好想坐低堂食慢慢嘆啊😭叫咗一個salad一個湯兩個main一個甜品2個人share,外賣自取都要食好d💪🏿對自己好d💪🏿Caesar salad with Chicken Breast $68沙律菜好新鮮,雞胸好滑,如果去埋皮更好,份量都幾多下,仲有唔少feta cheese🧀💛Lobster Soup $48呢個必點!$48有咁既質素既龍蝦湯真係好抵!仲有大大隻龍蝦肉係入面🥰配湯法包都好味!Japanese Curry Soup Beef Udon with Okra $68男朋友係烏冬控,就叫左,佢話個湯底濃味d會更正😆Honey Mustard Portobello Ptawn Burger $82takeaway搞到個包同d薯條冧咗少少😞😞😞堂食應該好正😭Apple Crumble Cheesecake $42口感ok滑,apple crumble係我至愛~Venchi Chocolate - Hot $43Venchi朱古力真係好濃好好味🥰🥰口感仲好細緻,唔錯!餐廳環境好靚,下次一定要堂食先得!📍 CURATOR BY LEX ART CAFÉ 尖
Lobster Soup $48
配湯法包都好味!
男朋友係烏冬控,就叫左,佢話個湯底濃味d會更正😆
Apple Crumble Cheesecake $42
口感ok滑,apple crumble係我至愛~
Venchi Chocolate - Hot $43
Venchi朱古力真係好濃好好味🥰🥰口感仲好細緻,唔錯!
餐廳環境好靚,下次一定要堂食先得!
📍 CURATOR BY LEX ART CAFÉ
尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B1樓B113C號舖