2024-05-01 46 浏览
🩷🩷Cathay Wagyu Set 💰980/位🩷🩷想食壽喜燒既朋友仔,💥壽兵衛💥係我既不二之選💖💖💖💖💖 記得提前預約喔🫶前菜三點⬅️薄切鯛魚✨️鯛魚肉質上乘嫩口磯煮鮑魚✨️Q彈Q彈💥好彈牙鮟康魚肝✨️配搭柚子醋更有魚香味店員親切建議由淡味至濃味開始食🧡 刺身三點🐟⬅️油甘魚💥帶子💥拖羅三款刺身都非常鮮甜✨帶子口感軟腍甜香✨️油甘魚肉質彈牙✨️拖羅脂肪分佈平均👄入口即溶🧡 蒸物🍥⬅️🦀松葉蟹三文魚籽茶碗蒸有三文魚籽,柱貝和日本🍄嫩滑香口, 蟹肉分量十足😍 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 壽喜燒🥓⬅️全晚最期待由店員主理席前製作壽喜燒,燒野菜🥬及燒牛肉🥓飯🍚蛋黃🥚係免費追加🫰 🐂A4和牛肩胛✨️牛肉搭配大蔥一起吃😋勁香口🐃日本A4和牛西冷✨️肉味較重🥩牛味勁香🐂日本A4和牛肉眼✨️口感軟腍🥩充滿幼滑感勁惹味 🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮 季節野菜盛合🥬⬅️野菜分量超足,喜歡煎到焦香的南瓜和豆腐💚 🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬 和牛烏冬🍝⬅️反而我覺得全晚最充滿驚喜,熱燙燙既炒烏冬加入黑松露及蘋果粒,令香味更上一層樓之餘仲好清新,另外仲有和牛碎搭配😋完美配搭💯 湯品⬅️舞茸菇清湯🍄‍🟫暖胃之餘可以解解油膩感,飲完好舒服😍
🩷🩷Cathay Wagyu Set 💰980/位🩷🩷
想食壽喜燒既朋友仔,💥壽兵衛💥
係我既不二之選💖💖💖💖💖 記得提前預約喔🫶

刺身三點🐟⬅️
油甘魚💥帶子💥拖羅

蒸物🍥⬅️
🦀松葉蟹三文魚籽茶碗蒸
有三文魚籽,柱貝和日本🍄嫩滑香口, 蟹肉分量十足😍

🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥

壽喜燒🥓⬅️
全晚最期待由店員主理席前製作壽喜燒,燒野菜🥬及燒牛肉🥓
飯🍚蛋黃🥚係免費追加🫰

🐂A4和牛肩胛✨️牛肉搭配大蔥一起吃😋勁香口
🐃日本A4和牛西冷✨️肉味較重🥩牛味勁香
🐂日本A4和牛肉眼✨️口感軟腍🥩充滿幼滑感勁惹味

🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮

季節野菜盛合🥬⬅️
野菜分量超足,喜歡煎到焦香的南瓜和豆腐💚

🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬🥬

和牛烏冬🍝⬅️

湯品⬅️
舞茸菇清湯🍄‍🟫暖胃之餘可以解解油膩感,飲完好舒服😍

甜品⬅️
全晚最後既甜品,選擇了開心果雪糕,好味到想即時回購返屋企食💯

🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨