餐厅: 大滾友火鍋 (紅棉大廈)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
📍大滾友火鍋荃灣呢間大滾友之前見到排哂長龍,咁啱今日早左黎荃灣,未有人排隊住,當然馬上衝入去😙😙👅玲瓏浮凸·花膠雞湯鍋(半隻)$318打邊爐最緊要係個湯底,呢一個湯底勁足料,金黃色之餘,仲要勁多花膠,飲落去嘴唇會癡立立🤩記住煲滾左,飲夠先好食嘢,最重要嘅係,佢哋加湯都係加返原汁原味嘅花膠雞湯,而唔係加水或者普通雞湯👅大滾友牛肉拼盤(細)$418打邊爐點可以冇牛肉,呢啲拼盤就啱晒啦,鍾意食邊一個部份嘅牛,鍾意油花多啲定係咬口多啲都啱晒你!👅伊比利亞橡果豬 $168豬味好香濃,仲要有油香,唔食牛嘅朋友都有另一個選擇👅大滾友雜菜拼盤 $98通常打邊爐我都會叫蔬菜拼盤,可以有唔同嘅蔬菜啱晒幾個朋友,入面有蕃茄,油麥菜,娃娃菜,蘿蔔,紫淮山,仲有粟米等等👅大滾友嚮鈴拼盤·各三件$88呢個有原味響鈴同埋鹹蛋響鈴,我好欣賞鹹蛋響鈴,全部都係即炸,好大嚿,仲要極度流沙!👅龍蝦墨魚丸(四粒)$72如果唔想食牛丸,呢一個龍蝦墨魚丸就啱你啦,又彈牙又係手打!👅自家製足料竹蔗茅根(暖)$78好開心呢度嘅竹蔗茅根有暖揀,啱晒今日開始轉凍嘅天氣
📍大滾友火鍋

👅玲瓏浮凸·花膠雞湯鍋(半隻)$318

👅大滾友牛肉拼盤(細)$418

👅伊比利亞橡果豬 $168
豬味好香濃,仲要有油香,唔食牛嘅朋友都有另一個選擇

👅大滾友雜菜拼盤 $98

👅大滾友嚮鈴拼盤·各三件$88

👅龍蝦墨魚丸(四粒)$72
如果唔想食牛丸,呢一個龍蝦墨魚丸就啱你啦,又彈牙又係手打!

👅自家製足料竹蔗茅根(暖)$78
好開心呢度嘅竹蔗茅根有暖揀,啱晒今日開始轉凍嘅天氣