2023-07-24
上星期一連兩日去咗呢間響公司附近新開嘅cafe食早餐😍🥰呢間係素年嘅姊妹店,主打純素餐飲☺️風格同食品都有別於素年😆好鍾意呢間cafe個vibe,因爲位於藍屋,又有個窗邊位可以望到出面,所以零舍chill 😍🌟 夏威夷牛油果三文魚沙律藍莓酸種貝果早餐呢個早餐好豐富!😍但又唔會好似傳統嘅all day breakfast 咁食完會飽飽滯滯咁~雖然係純素,但又唔會有過於清淡嘅感覺~特別欣賞佢個酸種貝果,做得好鬆軟!🌟 可可芒果藍莓果昔碗呢個好適合夏天食😍因爲食落冰冰涼涼的,非常清爽🥰水果都好新鮮~好適合有少少乳糖不耐嘅我😂食完唔會肚子痛🤣🤣🌟 巴西莓香蕉草莓燕麥碗佢個造型真係好吸睛😍見到已經好開心🥰食落唔會好甜,健康又好味😆🌟 果昔:夏日戀人(巴西莓、藍莓、火龍果、香蕉)呢個係朋友order嘅,最初以為會好杰,但飲落又唔覺,非常清新😍酸酸甜甜的,好適合夏天飲~🌟 熱情果濃縮湯力呢個好有驚喜!😍估唔到熱情果用黎整Tonic 係咁好味🥹🥹會想再encore~好想快啲去試埋佢哋個lunch🥹🥹
🌟 夏威夷牛油果三文魚沙律藍莓酸種貝果早餐
🌟 可可芒果藍莓果昔碗
🌟 巴西莓香蕉草莓燕麥碗
🌟 果昔:夏日戀人(巴西莓、藍莓、火龍果、香蕉)
🌟 熱情果濃縮湯力
好想快啲去試埋佢哋個lunch🥹🥹