2025-07-21
-🪄 Summer Garden All Day Breakfast ($148)🪄 Sparkling Americano美式咖啡梳打 ($44).喺灣仔藍屋嘅一間cafe,有室外同室內位~ 有種後花園小cafe嘅感覺,環境細細但木系裝修幾舒服~ 之前weekend 出面間唔中有個小市集,幾適合去chill下食下嘢~.❥ Summer Garden All Day Breakfast 🥑🍉拎出嚟嗰吓好colorful 幾有summer vibe 🌈✨ 呢款All Day Breakfast 都幾有心思,係平時出面少見嘅配搭同選擇都幾健康!牛油果· 有機烤蘑菇及天貝·西蘭花苗·燕麥奇亞籽杯·羽衣甘藍·堅果種籽·自家製果醬·藍莓酸種bagel · 西瓜冰每樣嘢都幾好食,特別鍾意佢嘅調味,都係偏light 偏清爽,食完好fresh,特別係而家夏天晏晝大熱天時,唔想食太油膩/ 濃味🤣最驚喜係有奇亞籽燕麥杯同西瓜冰 ✨燕麥杯幾有奶香但唔會好甜,然後西瓜冰係好清甜!!天氣咁熱嚟講好消暑🍉❥ Sparkling Americano 美式咖啡梳打 ☕️偏nutty 嘅咖啡梳打,好適合而家天氣咁熱好
最驚喜係有奇亞籽燕麥杯同西瓜冰 ✨
偏nutty 嘅咖啡梳打,好適合而家天氣咁熱好想飲有氣但唔甜嘅嘢!
Sparkling Americano
一句總結⚡️
後花園cafe, weekend recharge & refreshing🌱
📍 WANAKA
灣仔景星街8號地舖