2025-06-27
哩間主打日本燒鳥,可以近距離欣賞師父燒烤的功架😍😍材料高質,師父燒得好好食👍🏻👍🏻最特別係仲有稀有部位串燒,唔係咁多地方可以食到🤣🤣好特別推介❤️🍙醬油燒飯團**:飯團外表金黃酥脆,內裡米飯柔軟。醬油的鹹香與米飯的甜味完美融合,吃起來讓人心滿意足。🍲親子丼親子丼色彩豐富,雞肉和蛋的組合絕妙,醬汁濃郁,米飯吸收左美味雞肉精華😋😋🐔雞冠雞冠雖然一開始都覺得有d恐怖🤣但食落口感獨特,彈牙既嚼勁好驚喜😍😍搭配特製醬汁,增添了風味層次,好值得一試🫀雞甲狀腺又係好驚但又想試既心態👀一咬落去,外層少少脆, 裏面肉質粉粉地,有少少似雞肝既質感,燒得惹味,幾好食😆😆🍗大蔥雞腿肉雞腿肉鮮嫩多汁,特製醬汁好濃味,搭配大蔥的清香,好正🐮牛横隔膜牛橫隔膜肉質鮮嫩,油花分佈均勻,有口感又好嫩滑另外推介❤️雞尾雞心雞頸肉雞心動脈煙燻蘿蔔秋葵
推介❤️
🍲親子丼
🐔雞冠
🫀雞甲狀腺
🍗大蔥雞腿肉
雞腿肉鮮嫩多汁,特製醬汁好濃味,搭配大蔥的清香,好正
🐮牛横隔膜
牛橫隔膜肉質鮮嫩,油花分佈均勻,有口感又好嫩滑
另外推介❤️
雞尾