2024-05-26 20 浏览
最近就約左好姊妹去傾偈~今次揀左位於銅鑼灣嘅「CICLO」,地點非常就腳,就係Times Square後面😚上到去廳餐都非常有氣氛,樓底高令人覺得空間感好大,坐位都好舒適😚 絕對係一個約會嘅好地方✨ HAM, BURRATA WITH SEASONAL FRUITS24個月嘅Ham 配上時令水果同BURRATA,感覺清新而滑😚 味道均衡,口感豐富✨TRUFFLE FRIES同出面食嘅黑松露薯條有啲唔同😎松露醬混合左蒜香嘅味道🤤加上薯條外脆內軟,令人無法抗拒✨DRUNKEN CRAB PASTA松葉蟹肉鮮嫩,墨汁麵條恰到好處,加上少少辣椒油作調味,提升咗整道菜嘅層次😚✨CRISPY SHORT RIB好特別嘅一道菜式,牛坑腩肉質鮮美,入口即溶,配上用山楂同紅酒混合而成嘅醬汁,酸酸甜甜咁好開胃😚面頭再淋咗夏威夷果仁芫荽汁,令整到菜式更加豐富✨Cocktail - GENMAICHA GIN玄米茶酒雞尾酒帶有獨特而清新嘅風味,容易入口,非常適合女生🩷✨Mock tail - COCO-MELONADE以椰子水同西瓜作調配,甜甜地咁好好飲

✨TRUFFLE FRIES

✨DRUNKEN CRAB PASTA

✨CRISPY SHORT RIB

✨Cocktail - GENMAICHA GIN

✨Mock tail - COCO-MELONADE
以椰子水同西瓜作調配,甜甜地咁好好飲