2019-03-08 59 浏览
今日遲左好多收工系銅鑼灣諗左好耐都吾知食咩好系樓下望下水牌簡啊簡就簡左呢間8點幾差吾多9點黎好在吾洗點等位 店員好快就安排我地入座好環保啊佢地個餐牌系過左膠🥰自己畫畫完就比佢地落order 好得意😎一黎到系張凳仔吞拿魚蓉,上面有少少洋蔥,再加埋沙律醬咬落中間有好多脆脆 幾香口,成個感覺fresh得黎又有口感❤️lol 呢張系長台😂彩虹卷色彩豐富🙈中間系炸蝦🍤,d野食黎到對面果個就系咁影相😂平時金菇肥牛卷就食得多但系蘆筍海老牛肉卷又好似比較少食到,沙津醋汁令到牛肉卷冇左種肥膩感,蘆筍又幾爽脆😍😍😍好正啊😍系我最鐘意既鰻魚飯❤️仲系成條上 配埋石頭鍋飯 有飯焦超香☺️☺️☺️呢個超特別🙈🙈心之火焰鐵板牛柳串一開始以為火焰系燒既牛柳串點知一拎到出黎 系擺底系台面跟住點火,d火系我地前面燒啊燒好治癒😂白汁煙肉芝士烤菇,去到邊見到有呢個菇都會點黎食下,呢間d芝士同煙肉比足料好滿足xd今晚食飯食到好似睇表演咁d餐具同埋火火太得意lol 😆
今日遲左好多收工
系銅鑼灣諗左好耐都吾知食咩好
系樓下望下水牌簡啊簡就簡左呢間
8點幾差吾多9點黎
好在吾洗點等位 店員好快就安排我地入座
好環保啊佢地個餐牌系過左膠🥰自己畫
畫完就比佢地落order

好得意😎一黎到系張凳仔
吞拿魚蓉,上面有少少洋蔥,再加埋沙律醬
脆脆吞拿魚魚腩卷

彩虹卷

蘆筍海老牛肉卷

原條鰻魚石鍋飯

呢個超特別🙈🙈心之火焰鐵板牛柳串
一開始以為火焰系燒既牛柳串
點知一拎到出黎 系擺底系台面
跟住點火,d火系我地前面燒啊燒好治癒😂
心之火焰鐵板牛柳串

心之火焰鐵板牛柳串