2020-11-20 40 浏览
今日放假,同老婆行apm商場,見到係2/F有間門面同入面都好日式既拉麵店,叫"神山麵屋",而且仲有外賣自取既餐,真係比平時平左唔少,據我所知,依間拉麵店d拉麵都幾高質。但因為要趕番屋企湊b,所以要叫外賣,但剛好佢外賣有d抵食既餐揀。真係好想入去食,食環境都抵la,但無奈要趕番屋企==„但有得外賣番去食都好過冇。佢地d外賣餐牌幾抵食,都幾多選擇,價錢都經濟。返到屋企打開炸雞,個份量都幾大份,d粉漿又薄,好香口好入味,仲好脆。我叫左2個,一個係黑蒜沾麵,一個係神山沾麵,2個都好濃味,arm晒我,d麵一放落去,每條麵都掛滿晒汁,好好食。黑蒜沾麵都電薄豚肉,入口即溶好香豬味。而依個神山沾麵,係配2舊厚叉燒,但又出奇唔鞋口,仲好淋好入味,最重要一提佢隻蛋好入味又流心,好食到唔記得影相。PS:下次要試下堂食,應該再好食d.

佢地d外賣餐牌幾抵食,都幾多選擇,價錢都經濟。

PS:下次要試下堂食,應該再好食d.
2020-11-16