2021-09-23
我上星期一去食下午茶同比呢個四眼男經理(佢全隻手皮膚紅色一撻撻這位)我哋係9月20號去食下午茶!選了二碗湯河!先上魚蛋河(湯唔熱、河粉仍硬,叫D位四眼男經理比碗熱湯我!佢態度很差唔願意咁囉咗成魚蛋碗粉去廚房!之後另一碗生牛河又係湯暖,D湯唔夠熱點可以牛肉熟!我向佢反映、點解二碗粉D湯只係微暖,平時食開湯是夠熱的,點知佢非常惡鬧我哋,話(生牛肉當然係生)我答佢(我哋唔係第一次食當然知生牛肉係生,但至少D湯要夠熱生牛肉都會半熟。但D碗生牛肉根本全生)。佢又反駁話個碗底熱㗎!唔想換!我就開始話有冇攪錯唔係換!佢見比附近客人望住我投訴!佢先去換!換咗鷄絲河!佢比新嘅二碗湯粉好惡對我講,你試清楚熱唔熱啦!費事又要再換!今次後我哋唔會再去食!食嘢要受佢氣、一聲sorry 都冇!唔怪之得D間嘢越食越小客。請D種惡經理員工。
我哋係9月20號去食下午茶!選了二碗湯河!
我向佢反映、點解二碗粉D湯只係微暖,平時食開湯是夠熱的,
請D種惡經理員工。