米走雞真係食過超多次🙈佢地嘅芝士雞煲真係會令人想encore再encore😌😌真係食咁多次都唔會厭😆😆呢間有時仲會有band live睇下,完全係推介之選☺️☺️🥢黃金激量芝士雞煲 $208等勁量芝士徹底煮好之後揭蓋,香氣撲氣未出發先興奮😍😍😍雞件份量都唔少,仲有莧菜洋蔥等等☺️沾上濃厚芝士醬之後,只能慨嘆一句勁邪惡,超好食🙌🏻🙌🏻啲雞仲要好滑身,一啖就啜到入口啦🤩🤩🥢辛辣麵 $24平時雞煲都係加湯打邊爐🙈今次見到咁多惹味芝士醬,就叫咗個辛辣麵直接放落芝士醬入面煮😙細火煮四五分鐘就差唔多,我哋都好怕黐底🥺所以期間都會不停攪拌,而且令每條麵都沾滿晒芝士醬,食落好滿足😍😍🥢五香鮮牛肉 $98厚切牛片幾好咬口,食完雞煲加水再嘆埋五香肥牛片都唔錯架😙🥰🥡鮮炸響鈴 $32手掌咁大嘅響鈴都係第一次試😙😙點埋另外裝開嘅芝士醬真係不得了🥰🥰吸哂啲芝士味,超級邪惡呀😈🥢貢丸、芝心丸各半份 $26/$28半份都有成6粒咁多🥰真係好抵食🤩

🥢黃金激量芝士雞煲 $208

🥢辛辣麵 $24

🥢五香鮮牛肉 $98
厚切牛片幾好咬口,食完雞煲加水再嘆埋五香肥牛片都唔錯架😙🥰

🥡鮮炸響鈴 $32

🥢貢丸、芝心丸各半份 $26/$28