餐厅: 雅 ‧悠蔬食
资讯:

2018-09-04 59 浏览
朋友想試新派齋菜,問有咩推介,之前試過呢間齋覺得唔錯就帶朋友黎試試Dinner set都幾抵食,而且好多選擇,我地驚叫兩set會食唔晒,就order左一set再加野食五穀杏仁牛乳,杏仁味香甜,加入脆五穀好健康紅石榴蘋果汁,鮮榨果汁好清新紅菜頭黃耳桃膠忌廉湯,個湯好濃好好飲,而且材料豐富,加入紅菜頭感覺健康前菜有三款,紫薯紅菜頭雪球好特別,紫薯蓉加紅菜頭口感清新,黑豆+黑木耳酸酸甜甜好醒胃,毛豆伴腰果甜甜地幾好味芒果牛油果手卷,好鬆脆而且味道好夾,食完唔會覺得飽飽滯滯黑松露焗大啡菇,黑松露味濃,大啡菇好juicy粒粒意粉酥皮盒,好特別,意粉切粒再加埋黑松露一d都唔覺得漏,而且好易入口最後仲有甜品,杏汁紅豆糕唔會太甜但好有杏仁香味,紫薯緣起就冇得彈,鍾意紫薯既朋友真係一定要試
五穀杏仁牛乳,杏仁味香甜,加入脆五穀好健康
紅石榴蘋果汁,鮮榨果汁好清新
芒果牛油果手卷,好鬆脆而且味道好夾,食完唔會覺得飽飽滯滯
黑松露焗大啡菇,黑松露味濃,大啡菇好juicy