2021-11-24 66 浏览
街坊系列 – Banchan and Cook 💚最近天氣反覆不定🥶溫差非常之大大家出街唔著多件都記得帶多件衫🧥小編呢2日突然轉凍就打敗左仗😷你地千萬唔好學我呀🥲好辛苦架------------------------------環境: 位於東薈城2期位置🤡餐廳採用木系主題🪵整體好新淨企理 通道同枱面都好闊落😇用餐都幾舒服扣左小小分係枱面有少少油漬😥------------------------------食物: 韓式卡邦尼意粉 ($88) 🍝份量幾多,88蚊真係好抵食😍俾LIKE意粉煮得岩岩好😋夠哂爽口彈牙味道正常🧀特別個芝士味好濃好香燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜 ($162) 🐷每塊豬肉都勁厚切🤤肥瘦分布非常均勻醃得好入味😋燒完肉質都保持到嫰口可以配埋生菜一齊食🤗食落就更韓Feel不過有幾件豬肉有啲軟骨🤏🏼扣左少少分韓式無骨炸雞 ($108/半份) 🍗一共有六款口味🍯小編揀左牛油蜜糖味上枱時就非常香🧈牛油香味直衝味蕾炸得好香脆😋雞肉肉質正常唔會好乾仲有薯條同埋韓式年糕做配菜😍好豐富烤朱古力棉花糖 ($78) 🍫棉花糖烤得好靚📸好IGABLE既一款甜品都幾甜🙊鐘意食甜既朋友一定會好
街坊系列 – Banchan and Cook 💚

濟州綠茶鮮奶 ($42) 🍵

鮮奶貨源唔錯🥛飲落整體幾滑身
小編覺得綠茶比例再多少少就完美🤪

溶化朱古力 ($42) 🍫

超濃既朱古力🥰岩哂朱古力控,甜度正常

服務: 店員大多數都係年輕男女👧🏻👦🏻
服務態度都良好既🈴合格以上