KABOOM

2024-05-05 139 浏览
放工谂住去同朋友去一间靓景餐厅度饮杯嘢食吓嘢chill下,拣咗喺尖沙咀呢间可以望到海景嘅餐厅,仲有少少渡假风,真系好正啊🫶🏻Scallop Carpaccio ($128)佢哋嘅摆盘好靓,带子系刺身嚟嘅,用咗冬阴功酱做底,上面再加咗啲芝麻同紫菜好有fusion 嘅感觉🫶🏻Chilli Crab Cups🦀 ($98)蟹肉已经搣咗一丝丝,放咗一个脆杯上面, 底下仲有啲柚子醋啫喱,成个口感好丰富❤️Vermicelli Noodle With Red Prawns🦐 ($228)如果你同我一样都系好钟意食越式捞檬嘅话呢个必点,佢𠮶酱汁配得好好食,酸辣度啱啱好👍🏻 仲有三大只红虾刺身,新鲜甜美😍Grilled Gai Yang Chicken🐥 ($238)只烧鸡一上枱超香,仲跟咗好多蔬菜,好似西兰花、薯仔、蕃茄,同埋仲有个薄饼,超级丰富满足😌Canloocan 🥥 ($68)Mandalay 🍋 ($68)不得不提佢哋呢度无论系Cocktail定系Mocktail 个摆盘都系超靓,非常IGable❤️❤️❤️

Scallop Carpaccio ($128)

Chilli Crab Cups🦀 ($98)

Canloocan 🥥 ($68)
Mandalay 🍋 ($68)
用餐时段